Iustinian Roșca : Am închis înca un robinet prin care acolitii Gabrielei Firea drenau anual milioane de euro!

0
301

O nouă companie municipală dintre cele înființate de Gabriela Firea pentru a sifona banii publici a intrat în lichidare în luna februarie. Este vorba de compania Parcuri și Grădini București SA.
Rezistența sindicatului controlat de PSD a fost una acerbă, în ultimi 2 ani a târât compania în zeci de procese cu unicul scop de a tergiversa dizolvarea si lichidarea, astfel ca ei sa profite de existența companiei.

Liderii sindicatului au șantajat cu greve pentru ca parcurile să nu fie îngrijite, au mințit muncitorii, au amenințat și dat în judecată pe toți cei ce nu au intrat în jocul lor murdar, au pus zeci de piedici, însă fără succes pentru ei.

O căpușă care provoca an de an pierderi din banii cetățenilor, din simplu motiv că pentru asta a fost înființată, a fost oprită. Vom restitui către primărie tot patrimoniul companiei, ceea ce ne va ajută ulterior sa îmbunătățim serviciul public pe care îl oferim bucureștenilor. CMPGB SA nu are niciun leu datorie, nici către bugetul de stat și nici către persoane juridice, si a achitat către salariați absolut toate drepturile.

Peste 5 milioane de euro din banii bucureștenilor se pierdeau anual pentru sinecuri create de Gabriela Firea în companiile pentru întreținerea parcurilor din București (companiile Parcuri și Grădini, Întreținerea Arborilor Verzi, Agrement) dintre care peste 1,5 milioane de euro numai la compania Parcuri și Grădini.

Am promis în campanie că vom stopa cheltuirea banilor bucureștenilor pe sinecurile doamnei Firea și ne ținem de promisiuni. Am conlucrat excelent cu echipa AGA formată din membri Ana-Maria Gram, Luminita Serban și George Nicolaie și membrii CA: Alexandru Balan, Diana Culescu, Balu Liliana, Paul Ene, Lavinia Iancu, am acționat cu tact și echilibru între a ne îndeplini contractul de delegare privind întreținerea parcurilor bucureștene și a mandatului dat de acționari de a închide compania.

#PromisiuniOnorate
#USRziceșiface

Iustinian Roșca

Lasă un răspuns