Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Voinești, la data de 10 aprilie a.c., în urma unei sesizări primite de la o femeie cu privire la faptul că autoturismul i-a fost avariat, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 16:38, un bărbat de 68 de ani, din București, ar fi condus un autoturism în parcarea unui magazin din Voinești, deși ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Citeste mai mult pe:  www.gazetadambovitei.ro/eveniment/voinesti-un-batran-cu-permisul-suspendat-a-produs-un-accident-intr-o-parcare/


Descoperă mai multe la Dâmbovițeanul 🍎 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. Politistii din cadrul Postului de Politie Voinesti au demonstrat o dedicare exemplara si o costiinta profesionala in serviciu, avand in vedere ca s-au autosesizat si au luat masuri de investigare, dupa ce primisera o sesizare cu privire la un eveniment. Neclintiti in dorinta lor de a ajunge la adevar, ei au reusit sa elucideze cauzele producandu-se evenimentul si sa ia masurile care se impuneau. Bravos!

Lasă un răspuns