Sfârșit îngrozitor pentru un bărbat de 42 de ani din județul Dâmbovița. Omul a fost găsit fără suflare, strivit sub greutatea tractorului pe care îl conducea. Un bărbat de 45 de ani, din comuna Pietrari, a murit în această dimineață, în urma unui accident petrecut în zona Valea Câmpului.

Omul, de meserie drujbist, s-a urcat pe un tractor pentru a pleca în zona în care avea de lucru. La un moment dat, utilajul s-a răsturnat într-o râpă, iar bărbatul a fost surprins dedesubt.

Un adolescent a dat alarma, după ce a văzut utilajul răsturnat într-un pârâu, la marginea câmpului. A sunat la 112, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul rănit. Bietul om a decedat înainte de sosirea medicilor.

Bărbatul plecase pe câmp, să ajute nişte cunoscuţi care tocmai recoltaseră grâul. N-a mai ajuns la locul stabilit. Un băiat de 14 ani a anunţat nenoricirea.

Adolescentul a sesizat tractorul răsturnat în pârâu şi speriat a sunat imediat la 112. la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi cei de la ambulanţă. A aterizat chiar şi un elicopter SMURD. Din păcate însă, salvatorii nu au mai putut să facă nimic şi în cele din urmă au constatat decesul.

Mariana Radu, soţia victimei: „A venit să ajute băieţii ăştia, să ia nişte grâu. Şi ei ne ajutau pe noi. S-a lovit la cap, l-au scos băieţii, eu l-am găsit pe mal, i-am făcut respiraţie gură la gură, respiraţie cardiacă”.

Cunoscuţii spun că nu l-au văzut vreodată mergând cu viteză. Aşa că nu-şi dau seama cum de s-a răsturnat tractorul.

Cornel Negoiu, prietenul victimei: „Şi-a luat liber şi mâine, tot aşa, a zis că are treabă, să treiere grâul, că are treabă cu tractorul. Nu îmi vine să cred”.

Vecin: „Plecase la câmp şi cum a scăpat cu tractorul în stânga, nu ştie nimeni. E drum drept, tractorul nu are viteză mare”.

mai mult la     /stirileprotv.ro/

Lasă un răspuns